Verslag - Xaveriusparochie-wijkcomite

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verslag

Wijkcomité > Wijkfeest 2010

WIJKFEESTEN 2010Een geslaagd wijkfeest. Dat mogen we zeggen.

Vrijdag 22 oktober begonnen de feestelijkheden met een schitterende kleinkunst avond met Sabien Tiels en pianist Dirk Schreurs. Het was een avond met een grote K. Een zestigtal personen konden het optreden zeker smaken. Fijne liedjes teksten gebracht door de glasheldere stem van Sabien en dit alles begeleid door de zeer virtuoze pianist Dirk.

Zaterdagavond konden een 65 tal kaasliefhebbers zich te goed doen aan een rijk assortiment kazen  met een glaasje wijn in een gezellig ingerichte zaal naast de polyvalente zaal van het Xaveriuscollege. Snoepen met kaas en wijn van de bovenste plank.  En om 20 u kon gestart worden met leerrijke quiz onder leiding van quizmaster Wim. 10 ploegen zetten zich volledig in om de theoretische en praktische vragen op te lossen. Tot laat in de avond werd er nog heel wat verbruikt aan de bar.
Eveneens zaterdag werd voor het eerst dit jaar in de namiddag gestart met de rommelmarkt. Een ware overrompeling.

Zondag 24 oktober werd ons tradioneel restaurant gehouden met dit jaar een echt fijnproevers menu: ardeense paté, pangasius filets op een witloofbedje of parelhoen met perzik en sinaasappelsaus en tenslotte een gebakje als dessert. Ook hier was de opkomst zeker positief. Later in de namiddag kon men nog smullen van een ovenverse pannenkoeken of kon men zijn energie kwijt aan een van de talrijke volksspelen. Ook  die dag lokte de rommelmarkt nog heel wat bezoekers. En natuurlijk onze tombola had voor ieder lotje een mooie prijs.

Langs deze weg wil ik iedereen nog bedanken die zich volledig inzette om deze drie dagen te doen slagen, evenals al onze bezoekers. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu