Verslag - Xaveriusparochie-wijkcomite

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verslag

Wijkcomité > Wijkfeest 2011

Wijkfeesten 2011


E
en succes over de ganse lijn.  De splitsing over twee weekends  was een goed initiatief. Vrijdag 7 oktober mochten we in de polyvalente zaal van het Xaveriuscollege een 135 personen verwelkomen voor een schitterend optreden  van Johan Petit met “klein Jowanneke gaat dood”. Een avond om niet zo snel te vergeten.
De week daarop, zaterdag 15 oktober werd onze tradionele kaasavond georganiseerd. Ook dit jaar was er weer gezelligheid troef en een rijk palet aan diverse kazen van zacht tot hard. Nadien werd er gestart met  de quiz waar 9 ploegen aan deelnamen met een 6 tal personen. Vragen over allerlei onderwerpen, gemakkelijk of moeilijk voor iedereen was er iets.
Zondag 16/10 werd er lekkere gegeten in ons restaurant: koude gerookte zalm als voorgerecht, gevolgd door heerlijke pangasius vis op een bedje van witloof of een pittige kip curry met ananas en prei. Als dessert een heerlijk gebakje. En voor diegenen die wat later kwamen of toch nog wat honger hadden waren er vers gebakken pannenkoeken.  Tijdens deze drie dagen draaide de bars op volle toeren.
Zaterdag en zondag werd ook de rommelmarkt gehouden war de vele bezoekers een enorm aanbod kregen van allerlei spullen. En niet te vergeten was  onze tombola met schitterende prijzen op zondag.
Aan alle medewerkers van het wijkfeestcomité, dank dat jullie zich ingezet hebben om alles vlot te laten verlopen. Dank aan onze sponsors en zeker U talrijke bezoekers.
We hopen jullie terug te zien volgend jaar in oktober tijdens de wijkfeesten 2012


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu