Parochieblad - Xaveriusparochie-wijkcomite

PAROCHIEBLAD KERK & LEVEN
Abonnement 2017

H. Drievuldigheid – Xaverius – H. Hart

Kerk & Leven is niet alleen informatie, het is ook een band met de parochie en een brede kijk op wereld rondom ons.

De dagen worden een beetje korter en de avonden een beetje langer. Tijd dus om jullie levering van vaste avondlectuur veilig te stellen. In deze editie van het parochieblad vindt je overschrijvingsformulier voor een abonnement op "het parochieblad"

De prijs voor een gans jaar bedraagt 37 euro, voor 48 nummers.
Het feit dat dit een verhoging is ten opzichte van vorige jaren heeft verschillende oorzaken. Zo is er de prijsverhoging tengevolge van nieuwe investeringen in de drukkerij, de indexering van de lonen, en de grondstoffen. Ook de prijzen van de bedeling (via de post) is naar omhoog gegaan.

Ondanks zuinig beheer en de inzet van vele vrijwilligers, kunnen wij ook niet ontsnappen aan een prijsverhoging. We blijven streven naar een kwaliteitsvol weekblad, gedrukt in kleur en op naam van de abonnee,  dat ongetwijfeld uw interesse blijft wegdragen.

Mogen wij nog herinneren aan een paar kleine maar noodzakelijke tips. Gelieve het huisnummer steeds goed te vermelden (indien een appartement met twee nummers, gelieve beide op te geven!). Woont u in een appartementsgebouw, is het noodzakelijk om ook het busnummer op te geven. Om ons  veel zoekwerk te besparen, geeft u best ook beide familienamen op bij overschrijving (graag ook voor weduwen en weduwnaars).

We zouden het leuk vinden om jullie allemaal ook volgend jaar bij onze lezers/lezeressen te mogen rekenen. Kerk&Leven is niet alleen informatie, het is ook een band met de parochie en een brede kijk op wereld rondom ons; doen dus!

Praktische informatie voor overschrijvingen:

Rekening: BE69 0011 6912 9478
Kerk & Leven Borgerhout Extra muros