Soep in de kerk en concert koor Pop-it 18 dec 2016 - Xaveriusparochie-wijkcomite

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Soep in de kerk en concert koor Pop-it 18 dec 2016

Parochie > Parochie Activiteiten
18 DECEMBER, een drukke zondag in de Xaveriuskerk

Zondag 18 december waren al enkele parochieteam leden alles aan het voorbereiden voor de actie van Welzijnszorg: soep op de stoep . Neen het was soep in de kerk. 
Verschillende dames hadden thuis enkele liters soep klaar gemaakt, om vanaf 11 u in de kerk te verkopen voor Welzijnsschakels. Een ruim assortiment werd klaargemaakt: kippensoep, tomatensoep met balletjes, pompoensoep, wortel knolselder soep, courgettesoep, erwtensoep. Men kon ter plaatse van één van de soepen een bekertje proeven, of een liter (of meer) soep mee naar huis nemen. 
Een vrije bijdrage werd gevraagd voor de collectebus.


Na de viering, werd alles in gereedheid gebracht voor een concert door het popkoor Pop-it, dat van start ging om 15 u. Het dertig tellend koor dat uit dames was samengesteld bracht gedurende een uur en half een variatie aan gekende liederen: I know him so well, Disney medley, Killing me softly, Twee meisjes , Amazing Grace, Down by the riverside en vele andere. 
Heel het repertoire werd nog aangevuld met enkele kerstliederen. Enkele zangeressen brachten een solo, en Marijke en Tinne zorgden dan weer met hun dwarsfluiten en het koor voor stemmige nummer. 
Hans Primusz , dirigent, leidde het koor in goede banen. Steven Mintjes was de pianist. Een 250 tal concertgangers vulden de xaveriuskerk.
Een fijn concert met Pop It dat als leidmotief heeft Sing It, Swing It

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu