Verslag - Xaveriusparochie-wijkcomite

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verslag

Wijkcomité > Wijkfeest 2009


Terugblik op het wijkfeest Xaverius 2009.Op vrijdag 2 oktober werd ons jaarlijks driedaags wijkfeest ingezet met een boeiende vertelling van Karel Vingerhoets over "Beethoven en zijn onsterfelijke geliefde". De tekst werd afgewisseld met bekende en minder bekende muziekwerken van de componist, op meesterlijke wijze uitgevoerd op de piano door Piet Kuijken.  De liefhebbers van klassieke muziek hebben hier zeker van genoten.
De kwis van zaterdagavond was, zoals beloofd door onze kwismaster Wim, niet al te moeilijk maar wel zeer gevarieerd en de deelnemers hieraan hebben een aangename avond beleefd.
De rommelmarkt op zondag was, zoals steeds, een schot in de roos.  Ook het restaurant trok het verwachtte aantal gasten die nadien onder het genot van kop koffie nog gezellig konden napraten, en zoals steeds waren de loten van onze tombola in een mum van tijd uitverkocht.
Alles bijeen mogen we spreken over een geslaagd feest en wensen we allen die hier hun steentje toe hebben bijgedragen van harte proficiat! 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu