Aktualiteit - Xaveriusparochie-wijkfeestcomite

Evenementen Wijkfeestcomité
Foto's Paaswake 2022
BENEFIETCONCERT op 30 april in de Xaveriuskerk
Zaterdag om 20 u hield het solidariteitskoor AMAHORO een benefietconcert, ten voordele van Kebene. Kebene werd in 2007 als opvanghuis opgestart voor straat-en weeskinderen in de buurt van Diani Beach, bij Mombassa aan de zuidkust van Kenia. Kebene geeft een thuis aan de meest hulpbehoevende kinderen en voorziet gezondheidszorg, onderwijs, opvoeding en recreatie.
Amahoro, het solidariteitskoor van de Universiteit van Antwerpen, bracht een met “Sing it louder” nummers uit alle uithoeken van de wereld, een echte wereldreis. Amahoro betekent “vrede” in het Kinyarunda, de nationale taal van Rwanda.
Liederen uit Congo, Bolivia, Griekenland, Filipijnen, Zuid Afrika, Algerije, Spanje, Bulgarije  en andere landen stonden op het programma en werden gebracht door een fantastisch 24 koppig koor , begeleid door een 8 tal muzikanten. Een talrijk opgekomen publiek, rond de 200, was aangenaam verrast door de muzikale kwaliteiten.
Enkele standjes met voorwerpen uit Kenia, vervolledigden deze fijne concertavond
Ons contacteren
Parochie St. Xaverius - Collegelaan 36 - 2140 Borgerhout - Rek nr: BE18 3630 5097 6065
Evenementen Wijkcomité - Collegelaan 36 - 2140 Borgerhout - Rek nr: BE59 3631 9482 3126
e-mail: info@xaverius-parochie-wijkcomite.be
Disclaimer
Alle foto's en teksten zijn eigendom van de parochie, kerkfabriek en wijkcomite Xaverius. Geen enkele foto of artikel mag gepubliceerd worden of gebruikt worden in artikels, websites zonder toestemming van de webmaster.
Bezwaren voor publicatie van foto's kunnen worden doorgestuurd via mail: info@xaverius-parochie-wijkcomite.be